Logo netwerk vrouwen FNV  
13 mei 2015 | EDITIE 14
 

28 mei Lelystad Gevolgen veranderingen in de Zorg

Bezuinigingen en burgerparticipatie, zelfsturende teams, delen van verantwoordelijkheden. Wil je meer weten over de gevolgen van de veranderingen in de Zorg? Bijvoorbeeld: thuis moeten blijven wonen met mantelzorg, het delen (overlappen) van verantwoordelijkheden door zelfsturende teams, reorganisaties en functieveranderingen, sociaal plan of beëindigingsovereenkomst? Kom dan op donderdag 28 mei van 19.30 tot 21.30 uur, naar “Laarstaete” van Coloriet Wold 1202 , 8225 CB te Lelystad. Hans van den Wijngaard, bestuurder Abvakabo FNV Zorg (care) zal een presentatie verzorgen en vragen beantwoorden. Je kunt je aanmelden door te mailen naar lelystad@abvakabo.nl, uiterlijk vòòr 25 mei.
 

2 juni Amsterdam Netwerkraad Vrouwen FNV

Op 2 juni vanaf 17.30 uur komt de Netwerkraad van het Netwerk Vrouwen FNV bij elkaar in het FNV gebouw, Naritaweg 10, Amsterdam. Tijdens de Netwerkraad bespreken we de input voor het werkplan 2016. Voor het Netwerk Vrouwen is het van belang om zo sectorbreed mogelijk input te verzamelen voor dit werkplan. Dus heb je ideeën? Heel welkom, anders graag input per mail: netwerkvrouwenfnv@gmail.com. Aanmelden kan ook naar dit mailadres.
 

5 juni Eindhoven Trainingsdag voor Vrouwen

Op vrijdag 5 juni in Eindhoven in het vakbondscentrum aan de Dr Cuiijperlaan 47 organiseert het Netwerk Vrouwen FNV Zuid Nederland een trainingsdag voor vrouwen. Vrouwen kunnen zich versterken in (salaris)onderhandelingen, mindfulness en Werk en Balans. De dag is van tien uur tot vijf uur inclusief een netwerkborrel. Gratis voor leden. Aanmelden kun je via diversiteit@bg.fnv.nl.
 

5 juni Groningen Bijeenkomst Vrouw en Gezondheid

Vrijdag 5 juni is er weer een bijeenkomst van het Netwerk Vrouwen FNV Noord. Dit keer staat de vrouw en gezondheid centraal. Hoe houdt je jezelf in balans en fit ? Wat te doen bij ziekte? Wat geeft je energie? Hoe ga je om met tegenslagen? Er zijn een aantal gevarieerde interactieve workshops met deze thema’s. Ook wordt er gezorgd voor de innerlijke mens met gezonde hapjes. We hebben 4 workshops en je kan aan 2 deelnemen: * Healty ageing: Hoe wordt en blijf je gezond oud met behulp van technologie. * Wet Poortwachter: Ziek worden op het werk, en dan? Regel en wetgeving. * Kracht en energie: Hoe krijg je energie d.m.v. lichaamsgerichte oefeningen. * Omgaan met tegenslag, energie en kracht: Wat gebeurd er bij tegenslag en hoe kun je daarop reageren. Graag zien we je op vrijdag 5 juni en als je anderen mee wilt nemen dan vermelden bij de aanmelding. Stuur een e-mail met je naam (en diegene die je meeneemt) en de twee workshops die je zou willen volgen. We houden zoveel mogelijk rekening met je wensen, maar vol is vol. Adres: Regiokantoor Groningen: Leonard Springerlaan 23, Groningen. Van 14.15 – 17.45 uur.Mailen kan naar: Isabella Magioncalda: fnvvrouwennetwerknoord@vereniging.abvakabo.nl
 

Netwerk Vrouwen FNV zoekt bestuursleden

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor het netwerk Vrouwen FNV? Bedenken over en uitvoeren van activiteiten, meedenken over wat de FNV voor vrouwen moet doen? Meld je dan aan voor het bestuur van het Netwerk. Het netwerk is er voor en door vrouwen van de FNV. Neem contact op als je belangstelling hebt of eerst meer wilt weten: netwerkvrouwenfnv@gmail.com
 
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Netwerk Vrouwen FNV
E-mail: post@fnvvrouw.nl
Postbus 8576 | Amsterdam | www.fnvvrouw.nl