Netwerk Vrouwen FNV

Netwerk Vrouwen FNV zoekt leden voor de Netwerkraad!

Het landelijke Netwerk Vrouwen FNV zoekt leden voor de Netwerkraad die het team willen versterken. Het doel van het Netwerk is om vrouwen met elkaar te verbinden, hun gezamenlijke belangen te benoemen en er actief mee aan de slag te gaan.

 

Bekijk hier de flyer

 

Wij doen dit onder andere door bijeenkomsten te organiseren zoals:
– ‘Wij Vrouwen Eisen’,
– (salaris)onderhandelingen
– werkdruk
– ‘Kom in je kracht’
– internationale vrouwendag

Als lid van de netwerkraad help jij onder andere de activiteiten te bedenken, organiseren dan wel te coördineren, om zo de invloed van vrouwen binnen en buiten de FNV te versterken.

 

De netwerkraad is op zoek naar nieuwe leden!
Voel jij je betrokken bij de vrouwen in de FNV, heb je leuke ideeën daarvoor en wil je meewerken aan een betere (arbeids)positie voor vrouwen? Stel je dan verkiesbaar voor het de netwerkraad het Netwerk Vrouwen!

Uit de Netwerkraad wordt het dagelijks bestuur gekozen. Als Dagelijks bestuurslid stuur jij de vrouwen van het Netwerk aan en help jij de te organiseren activiteiten te coördineren om zo de invloed van vrouwen binnen en buiten de FNV te versterken.

Het team zit vol nieuwe plannen en we willen graag enthousiaste vrouwen toevoegen aan ons team. In mei 2017 organiseren we officiële verkiezingen voor het bestuur en voorzitter van netwerk vrouwen FNV.

 

Wil jij het team versterken? Stel je dan verkiesbaar!
Stuur een mail naar diversiteit@fnv.nl Het liefst voor 1 maart
Wij nemen contact met je op voor verdere informatie

 

Vereisten:
Je bent lid van het Netwerk Vrouwen FNV