Netwerk Vrouwen FNV

Loop mee met IEDER1 25 september in Amsterdam

In mei is op initiatief van Nasrdin Dchar (bekend van o.a. de film Rabat) de nieuwe Stichting en beweging IEDER1 opgericht, om diversiteit in Nederland te vieren en saamhorigheid te bevorderen. Omdat wij dit initiatief als organisatie een warm hart toe dragen, brengen wij IEDER1 graag bij jullie onder de aandacht. Op zondag 25 september organiseert IEDER1 een parade van de Bijlmer naar het Museumplein in Amsterdam. Wij willen jullie vragen te helpen om deze parade tot een groot succes te maken. Wij lopen mee, jullie ook?

 

DE PARADE VAN IEDER1
Zondag 25 september, 12.30u
Start: ArenaPark Amsterdam
  

 

IEDER1 is een beweging, opgericht om diversiteit te vieren en saamhorigheid te bevorderen. IEDER1 is ontstaan uit zorgen over de extreme geluiden, de ongelijkheid, de groeiende polarisatie, en over discriminatie en racisme.

 

IEDER1 is een beweging die mensen mobiliseert die vertrouwen in de kracht van diversiteit en verbinding. Die zeggen: multicultureel Nederland is een feit. We zijn hier met zijn allen: gelovig en ongelovig, jong en oud, homo en hetero en ertussenin, wit, bruin en alle kleuren.


De Parade van IEDER1 

Op zondag 25 september organiseert IEDER1 een grote parade; voor iedereen en samen met iedereen. Een dag waarop we met zoveel mogelijk mensen de straat op gaan. Alleen, met een organisatie, of met al je vrienden. Om te laten zien hoe divers Nederland is en onze verschillen te vieren. Vanaf het Arenapark lopen we gezamenlijk naar het Museumplein, waar diverse sprekers en artiesten hun hoop en zorgen over Nederland uitspreken. Een dag waarop we elkaar ontmoeten, inspireren en naar elkaar durven luisteren. Omdat het tijd is om in beweging te komen. Verschillende organisaties hebben zich al aangesloten. Dit lukt alleen met iedereen samen. Loop je met ons mee?

 

Wat kun je doen?
Zet 25 september in de agenda en loop met ons mee. Like IEDER1 op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Breng IEDER1 onder de aandacht en doe een oproep aan jouw collega’s om te komen naar de parade. En vergeet niet je aan te melden voor het evenement

 

Meer informatie over het programma en de routebeschrijving vind je binnenkort op de website: www.ieder1.org. Heb je een idee of een vraag? Stuur een mail naar info@ieder1.org