Netwerk Vrouwen FNV

FNV Ladies Right day op 11 maart

Kom naar de FNV Ladies Right Day op zaterdag 11 maart in Utrecht.

8 maart is een bijzondere dag. Wereldwijd vieren vrouwen ‘internationale vrouwendag‘. Zij staan stil bij de kracht van vrouwen, maar ook bij de ongelijkheid die er nog altijd is. In Nederland viert een grote verscheidenheid aan vrouwengroepen en vrouwenorganisaties 8 maart op veel verschillende manieren. Doel is aandacht te vragen voor thema’s zoals economische zelfstandigheid, empowerment, seksueel geweld, zorg en arbeid, discriminatie en racisme.

 

FNV Ladies Right Day 11 maart

Gelijk loon voor iedereen. Een betere gezondheidszorg. Een betere wereld. Wil jij dit ook. En wil jij weten hoe jij jouw eigen invloed kunt inzetten om dit te bereiken? Kom dan 11 maart naar FNV Ladies Right Day. Speel met ons het ‘Spel van invloed’ en leer de ‘ins & outs’ van invloed uitoefenen en het creëren van je eigen mogelijkheden.

 

Bekijk hier de uitnodiging

 

‘Spel van invloed’
Tijdens het spel volg je de workshop ‘invloed uitoefenen werkt zo’, bezoek je de informatie markt met stands van organisaties die invloed uitoefenen op diverse gebieden en speeddate je met topvrouwen. Een spel waardoor je inspirerende vrouwen ontmoet, plezier hebt, samenwerkt en alleen al door mee te doen toegang wint tot de overwinningsborrel. Door het uitvoeren van opdrachten verzamel je punten en maakt je ook nog eens kans op een mooie prijs.

 

Wat weet jij aan het eind van de Ladies Right Day?
– Hoe jij veel meer invloed kunt gaan uitoefenen
– Hoe wij gezamenlijk – door participatie in ondernemingsraden, medezeggenschapsraden, belangenverenigingen als FNV en natuurlijk door onze stem uit te brengen tijdens de verkiezingen – invloed uit kunnen oefenen
– Hoe zij, de topvrouwen binnen FNV, politieke partijen en het bedrijfsleven, invloed uitoefenen. De gouden tips delen zij met jou

 

Locatie en tijd
Zaterdag 11 maart
Tijd: 12.00-17.00 uur
Locatie: de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158 in Utrecht

 

Voor de vroege vogels
Speciaal voor de vroege vogels hebben we van 9.30 – 12.00 uur een speciaal voorprogramma: de film Suffragette met Meryl Streep. Over de strijd aan het begin van de 20ste eeuw van Britse vrouwen voor vrouwenrechten. Bekijk de trailer hier. We hebben maar 50 plaatsen voor de film, dus meld je snel aan.

 

Bestel je toegangskaart
Meld je tijdig aan via de website
Toegang is gratis voor leden
Niet FNV leden betalen €5,-

 

Vragen?
Stuur je vragen naar post@fnvvrouw.nl

Bekijk ook de informatie op de website van FNV Vrouw